Kum midyesi her mevsimde seçilir ve özelliklerini korumak için en kısa sürede işlenir: pişirilir, boyutlarına göre seçilir ve konserve edilir. Premium serisinde, ambalajlama manuel olarak yapılmaktadır.
Parçalar: 20/25
Parçalar: 25/30
Parçalar: 30/40
Parçalar: 70/80
Bonito, yaz aylarında büyük gruplar halinde Cantabrian Denizi'ne yaklaşan balıklardan yapılmaktadır. Beyaz ve yumuşak eti ile sulu dokusuyla karakterizedir. %100 doğal ürün, pişirilir ve zeytinyağı ile tuz eklenir veya turşu sosu ile hazırlanır.
Parça: 10
Parça: 24
Ahtapot, kendi tentakileriyle doldurulmuş, ince ve el yapımı bir üretim süreciyle hazırlanmıştır. Tek tek elle temizlenir ve zeytinyağı eklenir. Lezzeti ve dokusuyla sürpriz yapan, yumuşak ve lezzetli bir atıştırmalıktır.
Parça: 10/15
Parça: 3/5
Parça: 5/8